KANSAINVÄLISESTI TODISTETTUA
AMMATTITAITOA OPTIMOINTIIN

Teknosavo on erikoistunut optimointi- ja on-line mittausjärjestelmien toimittamiseen puunkäsittelyteollisuuden prosesseihin, sekä elektronikka-, automaatio-, ohjelmisto- ja mekaniikkasuunnittelua vaativiin asiakasprojekteihin.

Vuonna 1988 perustettu Teknosavo on kehittänyt korkealaatuista teknistä osaamista puunkäsittelyteollisuuden prosesseihin. Toimintavuosiemme aikana olemme kehittyneet kansainvälisessä ympäristössä toimivien suurteollisuusasiakkaidemme kohdeprosessien asiantuntijoiksi. Teknosavon Savonlinnan toimipaikassa kokeneet mittausjärjestelmien ja puunkäsittelyteollisuuden insinöörisuunnittelun ja ohjelmoinnin asiantuntijat ovat sitoutuneita toimintavarmojen laitteiden ja järjestelmien toimittamiseen kehittyneillä työmenetelmillä.

UUDEN SUKUPOLVEN LAITTEET

Asiakasyhteistyössä toteutettujen, laajojen T[&]K-ohjelmien avulla jatkamme uuden sukupolven mittausjärjestelmien markkinoille tuomista. Jatkuva kehitystyö on johtanut kokonaisen tuoteperheen syntymiseen, joka palvelee Teknosavon asiakkaiden monipuolisia tarpeita ja vaatimuksia. 

KONSULTOINTI-
PALVELUT

Konsultointipalveluilla tarjoamme asiakkaillemme vuosien aikana kertynyttä asiantuntemustamme. Arvioimme asiakasyrityksen toimintaprosessia ja puun- ja hakkeenkäsittelyprosessin laatua korkealuokkaisten tulosten saavuttamiseksi.

SERTIFIOITU
LAATU

Teknosavon toiminnalleen kehittämän, ISO 9001-sertifioidun sisäisen laatujärjestelmän avulla lunastamme asiakaslupauksemme. Teknosavo on myös sitoutunut tarjoamaan henkilökunnallemme koulutusohjelmia pysyäksemme alan kehityksen mukana.