PIENEMPI PUUHÄVIÖ,
PAREMPI LAATU JA
KORKEAMPI TUOTTO

Huippuunsa kehitetty järjestelmä ja kokonaisvaltainen palvelu samassa paketissa.

Teknosavon kehittyneen automaatioratkaisun avulla asiakkaiden liiketoiminta voidaan nostaa uudelle tasolle. Palvelumme käsittää asiakkaan kuorintaprosessin optimoinnin kokonaisuutena sisältäen analyysin, tarvittavat laitteet, raportoinnin ja jatkuvan ylläpidon. Ratkaisumme avulla tuotanto optimoidaan huipputasolle, joka tuo selvää kilpailuetua ja säästöjä puunjalostusteollisuuden materiaalikäsittelyyn.

 

Säästöä ja tehokkuutta tarkan datan avulla
https://teknosavo.fi/wp-content/uploads/2019/04/optimointipalvelu1.png

Kapasiteetin kasvu
Automaatiojärjestelmä nopeuttaa puunkuorintaprosessia useassa eri työvaiheessa. Tehokkuuden lisääntyessä myös kapasiteetti kasvaa.

Pienempi puuhäviö
Tarkka ja optimoitu puunkuorinta vähentää puuhäviötä keskimäärin 1-4 %:iin.

Tasainen tuotanto
Kuorinnan ohjausteknologia mahdollistaa tasaisen tuotannon ja poistaa pullonkauloja tuotannon muissa osioissa. Tasaisuudella voidaan välttää poikkeustilanteiden syntyminen.

Tuotannon raportit reaaliaikaisesti
Mittalaitteiden keräämä data tallentuu välittömästi WoodSmart™-järjestelmään. Tuotannon raportit mahdollistavat puunkäsittelyn tarkkailun ja optimoinnin. WoodSmart™ voidaan integroida tehdasjärjestelmään.

Puhtaampi puuhake – korkeampi laatu
Optimoitu tuotanto mahdollistaa puhtaan ja korkealaatuisen lopputuotteen. Hakkeen korkea laatu tuo säästöjä myös tuotantoprosessissa, kun mm. kemikaalien käyttöä on mahdollista vähentää.

 Inhimillisen virheen mahdollisuus vähenee
Automaattiohjaus mahdollistaa tasalaatuisen ja katkeamattoman prosessin. Henkilöstön vuoronvaihdot, inhimilliset virheet ja muut ihmisen toiminnan kautta muodostuvat tuotannon poikkeamat sulkeutuvat pois.

Valvonnan helppous
Teknosavon ratkaisujen avulla käyttöhenkilöstö voi keskittyä tuotannon valvontaan jatkuvan manuaalisen ohjauksen sijaan.

Säädettävissä tarpeen mukaan
Optimointipalvelu huomioi tuotannossa tapahtuvat muutokset. Hoidamme analyysin virityksen tuotannossa tapahtuvien muutostarpeiden mukaan, esimerkiksi puulajin vaihdoksen jälkeen.

Aina uusinta teknologiaa
Uusimmat teknologiaratkaisut varmistavat sekä ohjelmiston, että laitteiden tehokkaan toiminnan. Ei enää huolta puoliteholla toimivista laitteistoista, vanhentuneesta teknologiasta tai markkinoilta kadonneista varaosista.

Jatkuva teknologiatuki ja varaosahuolto
Teknologiatuki varmistaa prosessin häiriöttömän toiminnan ja ennaltaehkäisee tuotantokatkoksia. Varaosahuolto takaa nopeat varaosatoimitukset ja niiden asennuksen kohteessa.

PALVELUSOPIMUS

Kuukausisopimuksella WoodSmartTM-optimointiratkaisun edut heti käyttöön

Teknosavon palvelusopimus sisältää asiakaskohteen tuotantomäärän mukaan räätälöidyn teknologian, asennusvalvonnan, käyttöönoton ja päivitykset. Tasahintainen, kuukausittain laskutettava optimointijärjestelmä on asiakkaalle helppo tapa tehostaa toimintaa ja saada aikaan merkittäviä säästöjä.

Sopimukseen kuuluu teknologiaratkaisut, huollot ja tarvittavat varaosat sekä asiakastuki kaikkialla maailmassa. Sopimus tehdään viideksi vuodeksi kerrallaan. Teknosavo takaa optimoinnin tehokkuushyödyn koko sopimuskauden ajaksi.