Rekrytoimme uusia ammattilaisia

Tule kehittämään kanssamme suomalaista teknologiaosaamista! Teknosavolla saat näköalapaikan kansainväliseen puunjalostusteollisuuteen korkealuokkaisten mittauslaitteiden parissa. Haemme kasvavaan joukkoomme Savonlinnaan useita ammattilaisia vakituiseen työsuhteeseen:

 

MEKANIIKKASUUNNITTELIJA
Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää kokemusta kone-, laite- ja ohutlevysuunnittelusta. 
Sinulla on esimerkiksi mekaniikka- tai mekatroniikkainsinöörin koulutus. Käytössämme on SolidWorks-ohjelmisto, ja edellytämme sen tai jonkin muun 3D-ohjelmiston tuntemusta. Teknisten taitojen ohella arvostamme hyvää kielitaitoa, tiimityötaitoa sekä matkustusvalmiutta. Tehtävässä kykenet itsenäiseen suunnitteluun ja tuotteiden kehittämiseen sekä osallistut eri asiakasprojekteihin. Perussuunnittelun lisäksi osallistut taitotasosi mukaan laitteiden asennusvalvontaan, käyttöönottoihin sekä huoltotoimintaan.

OHJELMISTOSUUNNITTELIJA
Odotamme hakijalta korkeakoulu- tai ammattikorkeakoulututkintoa sekä kiinnostusta suunnittelutyöhön. Eduksesi laskemme myös kokemuksen hahmontunnistuksesta, automaatiotekniikan tuntemuksen, relaatiotieto[-]kantojen ymmärryksen (SQL), Visual Studio.NET -ohjelmointiympäristön taidot sekä C/C++ -ohjelmointikielen osaamisen. Teknisten taitojen lisäksi arvostamme matkustusvalmiutta, asiakassuuntautuneisuutta, oma-aloitteisuutta ja tiimityöskentelytaitoja.

HUOLTOINSINÖÖRI
Tehtävään edellytämme soveltuvaa insinöörin tai diplomi-insinöörin koulutusta (automaatio-, sellu-, 
prosessi- tai konetekniikka). Kokemus teollisuuden huoltotoiminnasta katsotaan eduksi. Kansainvälisen toimintaympäristömme vuoksi odotamme sinun kommunikoivan hyvin myös englannin kielellä. Ruotsin, venäjän, saksan ja espanjan kielitaidon luemme eduiksi. Teknisten taitojen ohella arvostamme oma-aloitteisuutta, puunkäsittelyn laite- ja prosessituntemusta, matkustusvalmiutta ja joustavuutta, vastuuntuntoista otetta sekä hyvää yhteistyökykyä.

Oletko etsimämme asiantuntija?
Lähetä hakemuksesi 26.4.2019 mennessä sähköpostitse hannu.hamalainen(a)teknosavo.fi,
tai postitse Hannu Hämäläinen, Teknosavo Oy, Olavinkatu 46 A, 57100 Savonlinna
Lisätietoa tehtävistä antaa Hannu Hämäläinen, p. 050 5291 366