Teknosavon toimitilan avajaisjuhlat

Viime viikolla vihdoin vietettiin Teknosavon tilojen avajaisia. Eri ryhmät olivat laajasti edustettuina Savonlinnan kaupungin virallisista edustajista ja asiakkaista palveluntarjoajiin. Samaan aikaan edustajamme ympäri maailmaa tapasivat ja keskustelivat teollisuuden ja teknologian kehityksestä. Johtopäätös oli – Teknosavon kilpailukyky on vahvempi kuin koskaan. Kestävän kehityksen vaatimukset ohjaavat markkinoita, ja Teknosavon testatut ratkaisut sopivat tähän täydellisesti.

Avajaistilaisuuden ohjelmassa oli puheita, klassista musiikkia ja hyvää ruokaa. Monet vieraista vierailivat myös Teknosavon vieressä sijaitsevassa FiberLaboratoriossa. Vierailu siellä oli myös mielenkiintoinen hetki monille vieraille.

Tästä linkistä tilaisuuden livelähetykseen

Henkilöt kuvassa vasemmalta oikealle: Arto Koponen, toimitalon vastaava rkm. – Sakari Kuikka, Business Development Director, Nordic Ventures Group – Markku Hänninen – Hannu Hämäläinen, Teknosavon toimitusjohtaja – Jarmo Häkkinen – Anna-Kristiina Mikkonen, Savonlinnan kaupunginhallituksen puheenjohtaja – Ari Tiippana, lehdistö – Tapio Tirri, TKI-yksikön johtaja, Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk, Kuitulaboratorio