Vahvistamme mekaniikka-suunnittelun osaamistamme

Haemme mekaaniikkasuunnittelijaa kasvavaan joukkoomme Savonlinnaan

Tule kehittämään kanssamme suomalaista teknologiaosaamista! Vahvistamme edelleen mekaniikkasuunnittelun osaamistamme liiketoimintamme kasvaessa.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen ratkaisukeskeistä mekaniikkasuunnittelijaa, jolla on aktiivinen ote työhön sekä aitoa kiinnostusta kehitystehtäviä kohtaan. Tehtävässä kykenet itsenäiseen suunnitteluun ja tuotteiden kehittämiseen sekä osallistut eri asiakasprojekteihin. Perussuunnittelun lisäksi osallistut taitotasosi mukaan laitteiden asennusvalvontaan, käyttöönottoihin sekä huoltotoimintaan.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää perusnäkemystä kone-, laite- ja ohutlevysuunnittelusta. Sinulla on pohjakoulutuksena esimerkiksi mekaniikka- tai mekatroniikkaopintoja. Käytössämme on SolidWorks-ohjelmisto, ja edellytämme sen tai jonkin muun 3D-ohjelmiston tuntemusta. Teknisten taitojen ohella arvostamme hyvää kielitaitoa, tiimityötaitoa sekä matkustusvalmiutta.

Teknosavolla saat näköalapaikan kansainväliseen puunjalostusteollisuuteen korkealuokkaisten mittauslaitteiden parissa, mielenkiintoisia asiakasprojekteja sekä mahdollisuuden oppia uutta. Panostamme voimakkaasti teknologian kehittämiseen ja uusiin tapoihin tavoittaa asiakas. Tule innovatiiviseen ja mukavaan joukkoomme kehittämään alaa eteenpäin.

Oletko etsimämme asiantuntija?

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 15.10.2018 mennessä

sähköpostitse hannu.hamalainen(a)teknosavo.fi, tai postitse
Hannu Hämäläinen, Teknosavo Oy, Olavinkatu 46 A, 57100 Savonlinna

Lisätietoa tehtävästä antaa Hannu Hämäläinen, p. 050 5291 366