Puunkäsittelyn konferenssi Mörrumissa

Puunkäsittelykonferenssi järjestetään 13-14 maaliskuuta Mörrumissa, Etelä-Ruotsissa.

Tapahtumassa vieraillaan Södra Cell Mörrumin uudessa haketehtaassa tutustumassa yksikön toimintaan. Kaksipäiväinen konferenssi jatkuu Ronneby Brunn kylpylähotellissa.

Tämän vuoden konferenssin teemana on ”Metsästä tekstiilimassaksi”. Ohjelma pureutuu ajankohtaisiin kysymyksiin puunkäsittelyn työympäristöstä ja tekniikkavalinnoista. Keskiöön nousevat haketuotannon haasteet ja siihen liittyvä mittaus. Teknosavo on tapahtumassa mukana puunkuorinnan asiantuntijana ja tapahtuman sponsorina.

Renserikonferens järjestetään joka toinen vuosi ja on tapaamispaikka kaikille puusta ja metsästä kiinnostuneille. Tilaisuus luo hyvät puitteet verkostoitumiselle antaen mahdollisuuden vaihtaa kokemuksia puunjalostusalasta sekä keskustella metsävarannoista sekä metsäteollisuuden tuotteista

Lue lisää:
Renserikonferens