Rekrytoimme lisää asiantuntijoita

Haluatko työskennellä puunjalostusprosessialan näköalapaikalla?
Teknosavo etsii joukkoonsa Savonlinnaan kahta ammattilaista viemään eteenpäin suomalaista teknologiaosaamista ja nostamaan asiakkaidemme prosessinhallinta uudelle tasolle!

Avoinna olevat tehtävät:

Ohjelmistosuunnittelija

Työtehtäviäsi ovat Teknosavon mittalaitteiden ohjelmistojen suunnittelu ja testaaminen. Lisäksi tuet etäyhteydellä laitteiden käyttöönotot.

Odotamme sinulta korkeakoulu- tai ammattikorkeakoulututkintoa, Visual Studio.NET –ohjelmointiympäristön sekä C/C++ -ohjelmointikielen osaamista. Eduksesi laskemme myös kokemuksen konenäöstä (Open CV), hahmotunnistuksesta, relaatiotietokannoista (SQL) ja automaatiotekniikasta. Teknisten taitojen lisäksi arvostamme matkustusvalmiutta, asiakassuuntautuneisuutta, oma-aloitteisuutta ja tiimityöskentelytaitoja.

Service-insinööri

Työtehtäväsi koostuvat Teknosavon mittalaitteiden ja optimointijärjestelmien huoltamisesta sekä käyttöönotosta asiakkaiden tehtailla.

Tehtävään edellytämme soveltuvaa insinöörin tai diplomi-insinöörin koulutusta (automaatio-, sellu-, prosessi- tai konetekniikka), sekä puunkäsittelyn laite- ja prosessituntemusta. Kokemus teollisuuden huoltotoiminnasta katsotaan eduksi. Kansainvälisen toimintaympäristömme vuoksi odotamme sinun kommunikoivan hyvin myös englanninkielellä. Ruotsin, venäjän, saksan ja espanjan kielitaidon luemme eduiksi. Teknisten taitojen ohella arvostamme oma-aloitteisuutta, matkustusvalmiutta ja joustavuutta, vastuuntuntoista otetta sekä hyvää yhteistyökykyä.

Mikäli koet olevasti etsimämme henkilö, laita vapaamuotoinen hakemuksesi tulemaan 28.2.2017 mennessä osoitteeseen hannu.hamalainen@teknosavo.fi tai postitse Hannu Hämäläinen, Teknosavo Oy, Olavinkatu 46 A, 57100 Savonlinna.