Korkean teknologian ratkaisut
portilta sellukattilalle

Teknosavon kehittämillä tuotannon automaatioratkaisuilla puunkäsittelyn tuotantoprosessi voidaan optimoida ja nostaa liiketoiminta uudelle tasolle.

Teknosavon modernit optimointijärjestelmät tuottavat merkittäviä säästöjä raaka-aine- ja energiakustannuksissa. Suomalaisen teknologian insinööriosaamisen taidonnäytteet kehittävät ja nopeuttavat tuotantoprosessia. Vuosittain selluteollisuudessa käsiteltävä puumäärä on useita miljoonia kuutiometrejä kuorintalaitosta kohden, jolloin jopa yhden prosentin vähennys raaka-ainehävikissä on merkittävä säästö.

WOODSMART™ KUORINNAN OPTIMOINTI

Innovatiivinen WoodSmart™-järjestelmä on suunniteltu puunkuorinnan optimointiin. Teknosavon modernin teknologian järjestelmä tuottaa merkittäviä säästöjä energia- ja raaka-ainekustannuksiin maksimoiden koko tuotantoprosessin laadun portilta keittoon. WoodSmart™-järjestelmässä on viisi Smart-mittalaitetta, jotka valvovat prosessin eri osa-alueita reaaliaikaisesti. Laser- ja kamerateknologian avulla tarkoin mitattujen prosessimuuttujien perusteella järjestelmä laskee parhaat arvot kuorinnalle. Näin saavutetaan optimaalinen ajotilanne, minkä ansiosta tuotanto pysyy tasaisena ja tehokkaana työvuorosta toiseen.

Portilta sellukattilalle – Teknosavon Smart-ratkaisut