PALVELUT

Teknosavon palvelutarjonta kattaa projektin koko elinkaaren, järjestelmä- tai päälaitetoimittajista riippumatta.

Tarjoamme asiakkaillemme laajoja palveluita prosessiteollisuuden automaatio-, elektroniikka-, ohjelmisto- ja mekaniikkasuunnittelussa sekä puunkäsittelyteollisuuden erikoispalveluita. Yhdistämällä useita insinöörialoja yhteen lähteeseen, toimitamme kansainvälisesti toimiville asiakkaillemme kokonaisratkaisuja sekä konsultaatiopalveluja puunkäsittelyn optimointiin.

INSINÖÖRIPALVELUT

 

Useiden vuosien kokemuksella kertyneellä osaamisella Teknosavo tarjoaa asiakkailleen konsultointipalvelua. Konsulttipalvelun tavoitteena on arvioida koko prosessin toiminta ja verrata sitä alan parhaimpiin käytäntöihin. Kartoitukseen kuuluu mm. automaation ja ohjausjärjestelmien tason ja toiminnan arviointi sekä kuorinnan ja hakkeen laatuvertailu mukaan lukien puuhäviöt. Lopputuloksena raportti, jossa mukana kehitysehdotus toiminnan parantamiseksi. Asiantuntija-arviointimme on järjestelmä- ja päälaitetoimittajista riippumaton.

RATKAISUPALVELUT
1. ESISUUNNITTELU

Hyvin suunniteltu projekti luo vahvan pohjan onnistuneelle ratkaisulle. Lähtökohtaisesti esisuunnittelussa käydään läpi tarpeet ja tekniset vaatimukset yhteistyössä asiakkaan kanssa. Kartoituksen perusteella asiakkaalle kootaan raportti, joka sisältää arvion kapasiteetin kasvusta, säästöistä raaka-aineissa sekä muissa kustannuksissa.

2. RATKAISUN TOIMITUS

Teknosavo on sitoutunut toimittamaan asiakkailleen kokonaisprojekteja. Palveluihin kuuluu muunmuassa järjestelmien testaus, asiakaskoulutus ja asennuksen valvonta käyttöönottoon asti.

3. HUOLTO

Ratkaisujen pitkän eliniän varmistamiseksi, Teknosavo tukee asiakkaitaan käyttöönoton jälkeisissä haasteissa ja tarpeissa. Oli kysymyksessä ohjelmistopäivitys, laitehuolto tai järjestelmän kalibrointi, tarjoamme asiakaspalvelua kun sitä tarvitaan.

» Lue lisää

4. MODERNISOINNIT

Uusien laitetoimituksien lisäksi Teknosavo tarjoaa palveluja modernisointiin, osittaisiin uudistuksiin ja prosessin parannuksiin. Tarjoamme konsultointia kannattavuuden kasvuun, arvioita tuotantoprosessisuunnitelmaan sekä vaihtoehtoja optimointiin korkealuokkaisen lopputuloksen takaamiseksi. Teknosavo kykenee toteuttamaan haastavimmatkin projektit monipuolisen insinööriosaamisensa ansiosta.